به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(گلستان)، عادل مصدقی در جلسه با حوزه معاونت حمل و نقل اداره کل با اشاره به تدوین سند راهبردی و جامع بخش حمل و نقل استان، اظهار کرد: برای اجرایی شدن این سند در بخش کالا و مسافر اقداماتی با هماهنگی صنوف صورت گرفته تا روش های مدیریتی جدید اجرا شود.
به گفته وی، در اجرای این سند تمام تلاش بر استفاده و نظارت بیش از پیش صنوف، انجمن های کارگری و کارفرمایی مسافر و کالا بر این بخش است.
مصدقی با بیان اینکه کمبود نیروهای متخصص و متعهد یکی از موانع تسریع در اجرای این سند است، افزود: برای اجرای بهینه این سند نیاز به بهرهمندی از دانش و تجربه دانشگاهیان، بازنشستگان و صنوف و پیشکسوتان این بخش داریم.
وی اتاق بازرگانی را ظرفیت بسیار ارزشمندی برای اجرای هرچه بهتر روند اجرای این سند برشمرد و گفت: سرمایه گذاران، کارخانجات و شرکتهای تولیدی، بخش هایی هستند که به اجرا و توسعه این بخش می توانند کمک شایان توجهی کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان تصریح کرد: با بهرهمندی از این ظرفیت ها می توان فعالیت های جدیدی را در بخش حمل و نقل کالا و مسافر از جمله استان انجام داد و الگویی برای کشور شد.
مصدقی گفت: ارتقای کیفیت حمل و نقل و افزایش ایمنی جاده ای همراه با واقعی سازی درآمدها از اثرات تدوین این برنامه راهبردی بوده و منجر به اجرای بهینه طرح ساماندهی حمل و نقل محمولات معدنی و ساماندهی فعالیت وانت بارها در محورهای برون شهری خواهد شد.
در ادامه این جلسه معاون و روسای ستادی و کارشناسان بخش حمل و نقل کالا، مسافر و ترانزیت به بیان پیشنهادات و راهکارهای لازم در این باره پرداختند.